Privacybeleid van coupons.solomowebsite.com

Deze Website host deze pagina en verzamelt bepaalde persoonsgegevens van de gebruikers.

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verwerkt met gebruik van de volgende diensten:

    • Analyses

      • Wordpress Stat, Matomo en HubSpot Analytics

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

      • Heap Analytics

        Persoonsgegevens: financiële informatie; Gebruiksgegevens; Tracker

      • Cloudflare Web Analytics

        Persoonsgegevens: apparaatgegevens; Gebruiksgegevens; taal

      • YouTube Analytics and Reporting API

        Persoonsgegevens: Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service

    • Beheer van de Gebruikersdatabase

      • HubSpot CRM

        Persoonsgegevens: e-mailadres; telefoonnummer; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • HubSpot Lead Management

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Bewaking van de infrastructuur

      • Pingdom

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

    • Contacten beheren en berichten verzenden

      • Mailchimp

        Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; gebruikersnaam; geslacht; land; naam bedrijf; voornaam

      • HubSpot Email

        Persoonsgegevens: e-mailadres; Gebruiksgegevens

    • Hosting-en back-endinfrastructuur

      • iubenda Consent Solution

        Persoonsgegevens: Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; Tracker

    • Interacties op basis van locatie

      • Geolocatie

        Persoonsgegevens: geografische locatie

    • Optimalisatie en verdeling van verkeer

      • Cloudflare

        Persoonsgegevens: Tracker; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Platformdiensten en hosting

      • WordPress.com

        Persoonsgegevens: Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service

    • Registratie en verificatie

      • WordPress.com Single Sign On

        Persoonsgegevens: Tracker; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Spambescherming

      • Akismet

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Testen van prestaties en kenmerken van content (A/B-testen)

      • Google Optimize 360 en Google Optimize

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

    • Toegang tot accounts van externe services

      • Toegang tot de Stripe-account

        Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; gebruikersnaam; Gebruiksgegevens; Tracker; voornaam; wachtwoord

    • Verwerking van betalingen

      • Apple Pay en Stripe

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Weergave van content van externe platforms

      • Gravatar

        Persoonsgegevens: e-mailadres; Gebruiksgegevens

      • Google Fonts, Font Awesome en YouTube video widget

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

      • YouTube video widget zonder cookies

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

      • YouTube Data API en YouTube IFrame Player

        Persoonsgegevens: Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service

Verdere informatie over de verwerking van Persoonsgegevens

    • iubenda CCPA Cookie (usprivacy)

      iubenda CCPA Cookie (usprivacy) wordt door de iubenda Cookie Solution geplaatst en slaat opt-outkeuzes van Gebruikers in Californië op in het lokale domein.

    • iubenda Cookie Solution (Cookie voor toestemming)

      De iubenda consent Cookie (_iub_cs-X) wordt geplaatst door de iubenda Cookie Solution slaat aan Gebruikersvoorkeuren gerelateerde Trackers op in het lokale domein.

    • Online verkopen van producten en services

      De verzamelde Persoonsgegevens worden gebruikt om de Gebruiker diensten te verstrekken of producten te verkopen, waaronder ook de betaling en de levering vallen.
      De verzamelde Persoonsgegevens om de betaling uit te voeren kunnen de creditcard, de voor de overmaking gebruikte bankrekening of andere betalingswijze betreffen. Het type Gegevens dat door deze Website wordt verzameld is afhankelijk van het gebruikte betalingssysteem.

    • iubenda Consent Solution localStorage

      iubenda ConS JS library localStorage (IUB_DATA) slaat gegevens tijdelijk op in een interne opslagruimte van de browser van de Gebruiker (localStorage) tot ze door de API worden ontvangen. De gegevens worden daarna verwijderd.

    • iubenda Cookie Solution ( Cookie voor toestemming op afstand)

      De remote iubenda consent Cookie (_iub_cs-X) wordt ingesteld door de iubenda Cookie Solution slaat aan Gebruikersvoorkeuren gerelateerde Trackers op in het domein .iubenda.com.

Contactinformatie

    • Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

      SoLoMo website
      Jan Thijssenstraat 19
      1403 TD Bussum
      Nederland

      Eigenaar contact-e-mailadres: privacy@solomowebsite.com