Privacybeleid van www.masterpolicy.com

Deze Applicatie host deze pagina en verzamelt bepaalde persoonsgegevens van de gebruikers.

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten:

    • Activiteitsgegevens verwerken

      • Activiteitsgegevens die door uw apparaat worden gevolgd en Apple HealthKit

        Persoonsgegevens: geboortedatum

    • Adverteren

      • Adblade, Apple iAd, Bing Ads, Criteo, Google Adsense, Jumptap, Medialets, Mobclix, MoPub, myThings, Po.st Advertising, Project Wonderful, Simply Advertiser, Tradedoubler, Zanox, Ad4Game, Adcash, AdColony, Adform, AppFlood, Applifier, AppLovin, AppTV, RhythmOne, BuySellAds, Chartboost, ClickWall, CPMStar, Teads.tv, Epom, Fyber, Grapeshot, IDG TechNetwork, Influads, LifeStreet Media, LeadBolt, LiveIntent, Millennial Media, Olivemedia, Playhaven, Powerlinks, Propeller Ads, RevMob, Rockyou, SupersonicAds, Vungle, Wiget Media, Amazon Mobile Ads, Yahoo App Publishing Advertising, Taboola Monetize Content, 4w MarketPlace for Publishers, AdBuddiz, AdRally, AppNexus, Broadstreet Ads, Cxense, DoubleClick for Publishers, IlSole24Ore Advertising, Krux, Ligatus, LinkWeLove, Mediamond, MobFox, Rai Pubblicità, RainbowTgx, RCS MediaGroup Advertising, Reach, Redvertisement Ads, Rubicon Project, Smart AdServer, StartApp, SuperAwesome, Target Performance, Unity Ads, Dot&Media, IntelliTXT, JuiceADV, Triboo Media, Mediafed, PubMatic, VinoClic, Presscommtech, SpeeD, Appnext, eADV, OpenX Ad Exchange, Sociomantic, Flurry RTB, Belboon, Clickpoint, Webgains, TubeMogul Advertising Platform, Simpli.fi en IOL Advertising

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Direct Email Marketing (DEM)

        Persoonsgegevens: e-mailadres

      • Outbrain

        Persoonsgegevens: Cookie en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Kiip

        Persoonsgegevens: e-mailadres en Gebruiksgegevens

      • Cuebiq AudienceQ

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens, geografische locatie (alleen als de tracking-optie is ingeschakeld op het toestel) en unieke identificatie van apparaten voor adverteren (Google Advertiser ID of IDFA)

      • AdMob

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en unieke identificatie van apparaten voor adverteren (Google Advertiser ID of IDFA, bijvoorbeeld)

    • Analyses

      • Amplitude, Direct verzamelde analyse, Chartbeat, Clicky, Countly, Gauges, Go Squared, Google Analytics, KISSmetrics, Livestats Aruba, Localytics, Mint Analytics, MixPanel, Matomo, Quantcast Measure, Segment, ShinyStat Free, Webtrekk, Woopra, Wordpress Stat, AdEspresso conversietracking, Adobe Analytics, Alexa Metrics, AppFireworks, Apsalar, AskingPoint, ComScore Analytics, Display Advertising-extensie voor Google Analytics, Facebook Ads conversietracking, GameAnalytics, Google AdWords conversietracking, Google Analytics met geanonimiseerd IP, Google Tag Manager, Heap Analytics, HockeyApp, Improvely, Mouseflow, Parse Analytics, ResponseTap, StatCounter, Tapstream, Trak.io, Web-Stat live, Adgoon conversietracking, Appsflyer, Appsee, Audiweb, Calq, Contact Biz, HubSpot Analytics, LeadLander, Linkpulse, Nielsen Audience Measurement, Rocket Fuel conversietracking, Salesforce Analytics Cloud, SumoMe Content Analytics, TradeTracker conversietracking, Twitter Ads conversietracking, Webtrends, Yahoo Advertising conversietracking, Yandex Metrica, ScorecardResearch, ShinyStat, Interstate Analytics, Histats en Hotjar Form Analysis & Conversion Funnels

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • TestFlight

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

      • Stathat

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Keen IO, Unity Analytics en Facebook Analytics for Apps

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • MobileAppTracking en Flurry Analytics

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • User ID-uitbreiding voor Google Analytics

        Persoonsgegevens: Cookie

      • ShinySense of DMP-extensie voor ShinyStat

        Persoonsgegevens: Cookie en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Google Analytics for Firebase en Fabric Answers

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en unieke identificatie van apparaten voor adverteren (Google Advertiser ID of IDFA, bijvoorbeeld)

    • Apparaattoestemmingen voor toegang tot Persoonsgegevens

      • Apparaattoestemmingen voor toegang tot Persoonsgegevens

        Persoonsgegevens: Opslagtoestemming en Toestemming voor locatie bij benadering (niet-doorlopend)

    • Beheer van de Gebruikersdatabase

      • Intercom, ActiveCampaign, Marketo Lead Generation en ZOHO CRM

        Persoonsgegevens: e-mailadres en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Totango, Vero, Appboy, HubSpot Lead Management, Infusionsoft, LeadOutcome, Pardot, Pipedrive, Salesforce Sales Cloud en Salesforce Marketing Cloud

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Autosend

        Persoonsgegevens: e-mailadres en telefoonnummer

      • FullContact

        Persoonsgegevens: achternaam, email, geboortedatum, geslacht, naam bedrijf, verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven en voornaam

      • HubSpot CRM

        Persoonsgegevens: e-mailadres, telefoonnummer en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Swrve Core & Push

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • SendinBlue Marketing Automation

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

    • Beheer van RSS-feed

      • Feedburner

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • FeedPress

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

    • Beheren van openings- en uitnodigingspagina's

      • Launchrock, Unbounce, Instapage en Lander

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

    • Bewaking van de infrastructuur

      • Crittercism, New Relic, Bugsnag, Monitis, Instabug, Raygun, Rollbar, Sentry, Skylight, Splunk MINT Express, Uptime Robot, Xamarin Insights, Firebase Crash Reporting en Firebase Performance Monitoring

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Crashlytics

        Persoonsgegevens: geografische locatie, unieke identificatie van apparaten voor adverteren (Google Advertiser ID of IDFA, bijvoorbeeld) en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Logentries

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Pingdom, StatusCake en Web Performance

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

    • Commerciële relaties

      • Amazon Affiliation, Amazon Omakase, Skimlinks, VigLink, Affilinet, CJ Affiliate by Conversant, ClickBank, iTunes affiliation, JVZoo, ShareAsale, Webbdone Affiliation marketing, LinkShare, Effiliation, NetAffiliation, TradeTracker, links2revenue, AliExpress Affiliate, Banggood Affiliates Program, Anastore affiliation program, Bravofly Affiliate Program, eBay Partner Network, Booking.com Affiliate Partner Programme, Logitravel Affiliate Program, Smart4ads, Programma di Affiliazione Desigual en Fotolia Affiliate Program

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • ReferralCandy en Lead Dyno

        Persoonsgegevens: achternaam, Cookie, e-mailadres, Gebruiksgegevens en voornaam

    • Contact met de Gebruiker

      • Contactformulier

        Persoonsgegevens: achternaam, adres, Btw-nummer, e-mailadres, faxnummer, geboortedatum, geslacht, land, naam bedrijf, Postcode, provincie, staat, telefoonnummer, veroep en voornaam

      • Mailinglijst of nieuwsbrief

        Persoonsgegevens: achternaam, Cookie, e-mailadres, Gebruiksgegevens, land, Postcode, provincie, staat, telefoonnummer, veroep en voornaam

      • Telefonisch contact

        Persoonsgegevens: telefoonnummer

      • SumoMe contactformulier en GetSiteControl contactformulier

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

      • SumoMe Mailinglijst of nieuwsbrief

        Persoonsgegevens: voornaam

    • Contacten beheren en berichten verzenden

      • Amazon Simple Email Service, AWeber, Campaign Monitor, GetResponse, GraphicMail, Mailjet, MailUp, Mailgun, Postmark, Sendgrid, Tiny Letter, Drip, Mad Mimi, 4Dem, CleverReach, Constant Contact, ZOHO Campaigns, Rapidmail, Webbdone Email Marketing, ContactLab Outbound, Suite Mail Pro en Infomail

        Persoonsgegevens: e-mailadres

      • Mandrill, iContact, VerticalResponse, HubSpot Email en Marketo Email Marketing

        Persoonsgegevens: e-mailadres en Gebruiksgegevens

      • Customer.io en SendinBlue Email

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

      • MagNews

        Persoonsgegevens: e-mailadres en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Nexmo, Twilio, Mozeo, Skebby, BulkSMS en sMsmode

        Persoonsgegevens: telefoonnummer

      • Sendwithus

        Persoonsgegevens: email en Gebruiksgegevens

      • ConvertKit

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres, Gebruiksgegevens en voornaam

      • dotmailer

        Persoonsgegevens: Cookie en e-mailadres

      • SendinBlue SMS

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en telefoonnummer

      • SMSFactor

        Persoonsgegevens: telefoonnummer en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Firebase Cloud Messaging en Firebase Notifications

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Content-opmerkingen

      • Rechtstreeks beheerd systeem voor opmerkingen

        Persoonsgegevens: achternaam, Cookie, e-mailadres, gebruikersnaam, Gebruiksgegevens en voornaam

      • Disqus en Livefyre

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Facebook Comments

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Muut

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

      • IntenseDebate

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

    • Heatmaps en registratie van sessies

      • ClickTale, Crazy Egg, Reinvigorate, Decibel Insight, Inspectlet, SessionCam en SumoMe Heat Maps

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Hotjar Heat Maps & Recordings en Smartlook

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Hosting- en back-endinfrastructuur

      • Cloudinary, GitHub Pages, Heroku, Filestack, Microsoft Azure, Transloadit, Uploadcare, Google Cloud Storage, Algolia, Cloud 66, DigitalOcean, Firebase, Firebase Hosting, Flox, Found by Elastic, Google App Engine, Interoute, Layer, Linode, Modulus, Mongolab, Parse Core & Push, Vuforia, ArubaCloud, Engine Yard, Scoreoid, Chino.io, Openshift en Amazon Web Services (AWS)

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Akamai Technologies, Inc.

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Firebase Cloud Functions, Firebase Cloud Storage, Firebase Realtime Database en Firebase Cloud Firestore

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Infrastructuur voor advertentieaanbod

      • AdButler, Dot&Ads, Neodata Ad Server en OpenX Ad Server

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

    • Interactie met dataverzamelplatforms en andere derde partijen

      • GetSiteControl Subscribe widget

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

      • GetSiteControl Promo widget, JotForm widget, PopUp Domination en Wufoo widget

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • GetResponse widget en ConvertKit widget

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres, Gebruiksgegevens en voornaam

      • Hotjar Recruit User Testers

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes

      • MailChimp widget

        Persoonsgegevens: voornaam

    • Interactie met externe sociale netwerken en platforms

      • AddThis, Volgen-knop van AngelList en sociale widgets, Vind ik leuk-knop van Facebook en sociale widgets, Google Friend Connect, Google+ +1-knop en sociale widgets, Janrain Engage, LinkedIn-knop en sociale widgets, Lockerz Share, Pinterest “Pin it” button and social widgets, Po.st, ShareThis, Tweet-knop van Twitter en sociale widgets, AddToAny, Socialize, Delen-knop van Tumblr en sociale widgets, Shareaholic, StumbleUpon-knop en sociale widgets, PayPal-knop en widgets, Vind ik leuk-knop van VK en sociale widgets, GetSiteControl social widget, Reddit-knop en sociale widgets en Coinbase-knop en widgets

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Buffer-knop en sociale widgets, Myspace-knop en sociale widgets en YouTube-knop en sociale widgets

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

    • Interactie met live chatplatforms

      • Olark Widget, Snapengage Widget, Vivocha Widget, Zopim Widget, ClickDesk Widget, Comm100 Widget, LiveChat Widget, My LiveChat Widget, GetSiteControl Chat Widget, Pure Chat Widget en Tawk.to Widget

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Smartsupp

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens, verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven en Video's

      • Crisp Widget

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Interactie met platforms voor ondersteuning en feedback

      • Get Satisfaction Widget, Tender Support Widget, Zendesk Widget, GetKudos Widget en WebEngage Widget

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Uservoice Widget

        Persoonsgegevens: Cookie, e-mailadres en Gebruiksgegevens

      • Apptentive Widget

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Interactie met platforms voor online enquêtes

      • Qualaroo Widget

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

      • Polldaddy Widget, SurveyMonkey Widget en GetSiteControl Survey Widget

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Hotjar Poll & Survey widgets

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes

    • Interacties op basis van locatie

      • Geolocatie en Niet-doorlopende geolocatie

        Persoonsgegevens: geografische locatie

    • Ondersteunings- en contactverzoeken beheren

      • Desk.com, Zendesk, Freshdesk, Help Scout, Helpshift, Salesforce Service Cloud, ZOHO CRM Email en Uservoice

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Opslag en beheer van Back-ups

      • Vaultpress, Amazon Glacier, Backup on Dropbox en Backup on Google Drive

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Optimalisatie en verdeling van verkeer

      • Cloudflare

        Persoonsgegevens: Cookie en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Incapsula en Sucuri CloudProxy

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Platformdiensten en hosting

      • Blogger, ePages, PrestaShop, Shopify, Tictail, Tumblr, WordPress.com, Jimdo, Wix, Weebly en Squarespace

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Registratie en verificatie

      • Rechtstreekse registratie en 1Pass4.Me

        Persoonsgegevens: achternaam, adres, afbeelding, Belastingnummer, Btw-nummer, e-mailadres, faxnummer, geboortedatum, gebruikersnaam, geslacht, land, naam bedrijf, Postcode, provincie, sociale zekerheidsnummer , staat, stad, telefoonnummer, veroep, voornaam en wachtwoord

      • Foursquare OAuth, Linkedin OAuth, Twitter OAuth, GitHub OAuth, Instagram Authentication, Login with Amazon, Meetup.com OAuth, OneDrive OAuth, Stripe OAuth, VK Client Authorization, Windows Live Connect, WordPress.com Single Sign On, Log In with PayPal, Bitly OAuth, MailChimp OAuth, Mobysign, Pinterest OAuth, Stack Exchange OAuth, YouTube OAuth, Facebook Authentication, Google OAuth, XING OAuth en Twitch.tv Authentication

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Gigya

        Persoonsgegevens: Cookie, Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Twitter Digits

        Persoonsgegevens: telefoonnummer

      • Auth0

        Persoonsgegevens: achternaam, afbeelding, Cookie, e-mailadres, verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven, voornaam en wachtwoord

      • Firebase Authentication

        Persoonsgegevens: voornaam

    • Remarketing en gedragsgerichte reclame

      • AdRoll, Criteo Dynamic Retargeting, AdWords Remarketing, DoubleClick for Publishers Audience Extension, Remarketing door Google Analytics for Display Advertising, Twitter Remarketing, Facebook Remarketing en Perfect Audience

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Facebook Custom Audience en Twitter Tailored Audiences

        Persoonsgegevens: Cookie en e-mailadres

    • Sociale functies

      • Vrienden uitnodigen en voorstellen

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes

      • Openbaar profiel

        Persoonsgegevens: achternaam, adres, afbeelding, e-mailadres, geboortedatum, gebruikersnaam, geografische locatie, geslacht, land, naam bedrijf, provincie, staat, telefoonnummer, veroep en voornaam

      • Firebase Dynamic Links en Firebase Invites

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Spambescherming

      • Mollom, Akismet, VERSCaptcha en WebPurify

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Google reCAPTCHA

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

    • Testen van prestaties en kenmerken van content (A/B-testen)

      • Adobe Test&Target, Google Website Optimizer, Optimizely en Visual Website Optimizer

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Firebase Remote Config

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Toegang tot accounts van externe services

      • Toegang tot de Facebook-account

        Machtigingen: Aanbiedingen, Aangepaste gebruikersacties, Aangepaste gebruikersacties van vrienden, Activiteiten, Activiteiten van vrienden, App-meldingen, Berichten exporteren, Chat, Check-ins, Check-ins van vrienden, E-mailadres voor contact, email, Evenementen, Evenementen maken, Evenementen van vrienden, Games en app-activiteit van vrienden, Groepen van vrienden, Notities maken, Opleidingsgeschiedenis, Opleidingsgeschiedenis van vrienden, Over mij, Status familie en relaties, Status familie en relaties van vrienden, Toegang tot privé-gegevens, Toegang tot vriendenlijsten, Verjaardag, Verjaardagen van vrienden, Verzoeken tot toegang, Vrienden over mij, Woonplaats en Woonplaatsen van vrienden

      • Toegang tot de Twitter-account, Toegang tot de Dropbox-account, Toegang tot de Google Drive-account en Toegang tot de Stripe-account

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Verwerking van betalingen

      • Allopass, Authorize.Net, Braintree, Dwolla, Paypal, Paymill, Onebip, Stripe, WorldPay, 2Checkout, Amazon Payments, Balanced Payments, Chargify, Gate2Shop, Gestpay Banca Sella, Google Wallet, Pin Payments, Recurly, Simplify, Skrill, Spreedly, Wirecard, Zooz, Apple Pay, Bitpay, ChargeBee, CoinPayments, eWAY, Hipay, Klarna, MyBank UniCredit, PayPal Payments Hub, Sage Pay, Secure Trading, By POS, LevelUp, QuiPago, SOFORT, Coinbase, Yandex.Money, Neteller, Paysafecard, GoCardless, Square, MANGOPAY, Adyen, ConCardis en Payone

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Fortumo en PayPal Carrier Payments

        Persoonsgegevens: telefoonnummer en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Freshbooks

        Persoonsgegevens: e-mailadres en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Weergave van content van externe platforms

      • SoundCloud widget, GitHub-knop en sociale widgets, ilMeteo widget en YouTube video widget zonder cookies

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

      • Vimeo video, YouTube video widget, Getty Images widget, Google Maps widget, Mapbox widget, Wistia widget, Instagram widget, GamePix widget, Meride video, Omnisport video widget, Issuu widget, JWPlayer widget, Spotify, Storify widget, Streamera, TripAdvisor widget, Vine widget, Zmags widget, 3BMeteo widget, Google Site Search, Swiftype, Google Calendar widget en Headway widget

        Persoonsgegevens: Cookie en Gebruiksgegevens

      • Google Fonts, Typekit, Adobe Edge Web Fonts, Fonts.com Web Fonts en MyFonts

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens en verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Gravatar

        Persoonsgegevens: e-mailadres en Gebruiksgegevens

Verdere informatie over Persoonsgegevens

    • Toegang tot het adresboek

      Deze Applicatie kan toegang vragen tot uw adresboek.

    • De service is niet gericht op kinderen jonger dan 13 jaar

      De Gebruiker verklaart volgens de op hem/haar toepasselijke wetgeving volwassen te zijn. Minderjarigen mogen deze Applicatie slechts onder toezicht van een ouder of verzorger gebruiken. In geen geval is het personen jonger dan 13 jaar toegestaan om gebruik te maken van deze Applicatie.

    • Push-meldingen

      Deze Applicatie kan push-meldingen naar de Gebruiker verzenden.

    • Online verkopen van producten en services

      De verzamelde Persoonsgegevens worden gebruikt om de Gebruiker diensten te verstrekken of producten te verkopen, waaronder ook de betaling en de levering vallen.

      De verzamelde Persoonsgegevens om de betaling uit te voeren kunnen de creditcard, de voor de overmaking gebruikte bankrekening of andere betalingswijze betreffen. Het type Gegevens dat door deze Applicatie wordt verzameld is afhankelijk van het gebruikte betalingssysteem.

    • Unieke identificatie van apparaten

      Deze Applicatie kan Gebruikers tracken door een unieke identificatie op te slaan, voor analysedoeleinden of voor het opslaan van Gebruikersvoorkeuren.

    • De service is gericht op kinderen jonger dan 13 jaar

      Deze Applicatie is gericht op kinderen jonger dan 13 jaar. De service vereist niet van het kind om meer informatie bekend te maken dan redelijkerwijs noodzakelijk is om aan de activiteiten ervan deel te nemen.

      Ouders kunnen de door deze Applicatie verzamelde persoonsgegevens van hun kind, als daarvan sprake is en welke in het overige deel van dit beleid zijn aangegeven, bekijken, de verwijdering hiervan aanvragen en verzoeken om verdere verzameling of gebruik van gegevens te staken door contact op te nemen met de Eigenaar. Ouders kunnen ook akkoord gaan met de verzameling en het gebruik van de gegevens van hun kind, maar niet toestaan dat deze aan externe partijen bekendgemaakt worden, tenzij deze bekendmaking onlosmakelijk deel uitmaakt van de dienst.

    • Gebruikersidentificatie via een 'universally unique identifier' (UUID)

      Deze Applicatie kan Gebruikers volgen door het opslaan van een zogehete 'universally unique identifier' (afgekort UUID) voor analytische doeleinden of voor het opslaan van gebruikersvoorkeuren, het blijft geactiveerd tussen het actief zijn van de Applicatie en updates, maar is verloren als de gebruiker de Applicatie verwijderd. Een herinstallatie creërt een nieuw UUID.

    • Deelname aan het privacyschild: gegevensoverdracht van de EU naar de Verenigde Staten

      De Eigenaar neemt deel aan en voldoet aan de bepalingen van het "EU-VS Privacyschild" die zijn vastgesteld door het Amerikaanse Ministerie van Handel en die betrekking hebben op het verzamelen, gebruiken en bewaren van Persoonsgegevens die vanuit de Europese Unie worden doorgestuurd naar de Verenigde Staten. De Eigenaar heeft officieel verklaard aan het Amerikaanse Ministerie van Handel zich te houden aan de bepalingen van het privacyschild.

      Indien een bepaling van dit privacybeleid in tegenspraak is met een bepaling van het privacyschild, dan moet de betreffende bepaling van het privacyschild worden toegepast. Op de website https://www.privacyshield.gov/ vindt u meer informatie over het privacyschild-programma en kunt u de verklaring van de Eigenaar opzoeken. De volledige, door het Amerikaanse Ministerie van Handel bijgehouden lijst van deelnemers aan het privacyschild kan worden geraadpleegd op de webpagina https://www.privacyshield.gov/list.

      Wat betekent dit voor Gebruikers in de Europese Unie?

      De Eigenaar is verantwoordelijk voor elke verwerking van Persoonsgegevens die in het kader van het privacyschild van personen in de Europese Unie worden ontvangen, en verbindt zich ertoe de verwerkte Persoonsgegevens te onderwerpen aan de bepalingen van het privacyschild.

      Het belangrijkste aspect daarvan is het recht van personen op toegang tot de Persoonsgegevens die door de Eigenaar worden verwerkt.

      De Eigenaar houdt zich ook aan de bepalingen van het privacyschild wat betreft elke verdere overdracht van Persoonsgegevens uit de EU, wat inhoudt dat de Eigenaar aansprakelijk blijft indien dergelijke gegevens door derden worden doorgestuurd.

      Met betrekking tot Persoonsgegevens die worden ontvangen of doorgestuurd in het kader van het privacyschild, is de Eigenaar onderworpen aan de onderzoeks- en handhavingsbevoegdheden van de FTC, tenzij anders bepaald in dit privacybeleid.

      De Eigenaar is er verder toe gehouden gevolg te geven aan legitieme verzoeken van bevoegde overheidsinstellingen om Persoonsgegevens bekend te maken, met inbegrip van verzoeken in het kader van nationale veiligheid of wetshandhaving.

      Geschillenbeslechting in het kader van het privacyschild

      Overeenkomstig de bepalingen van het privacyschild verbindt de Eigenaar zich ertoe klachten over het verzamelen of het gebruiken van Persoonsgegevens van de Gebruiker af te handelen. Personen uit de Europese Unie die vragen of klachten hebben met betrekking tot dit privacyschild-beleid moeten eerst contact opnemen met de Eigenaar, met gebruik van de contactgegevens die aan het begin van dit document zijn opgenomen, en met de vermelding "privacyschild". Klachten worden binnen een termijn van 45 dagen behandeld.

      Indien de Eigenaar niet voorziet in een tijdig of afdoend antwoord, kan de Gebruiker zich kosteloos wenden tot een onafhankelijk orgaan voor geschillenbeslechting.

      Wat dit betreft heeft de Eigenaar zich ermee akkoord verklaard samen te werken met de geschillenbeslechting die is ingesteld door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de landen van de EU (DPA's) en het advies van deze te volgen met betrekking tot gegevens die vanuit de EU worden doorgestuurd. De relevante contactgegevens van de gegevensbeschermingsautoriteiten kunnen door de Gebruiker worden opgevraagd bij de Eigenaar, op het e-mailadres dat aan het begin van dit document staat vermeld.

      Onder bepaalde voorwaarden – die uitgebreid staan beschreven op de website over het privacyschild (https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint) – kan door de Gebruiker een beroep worden gedaan op bindende arbitrage, wanneer alle andere verhaalsmogelijkheden zijn uitgeput.

Contactinformatie

    • Eigenaar en Verantwoordelijke voor de verwerking van de Gegevens

      iubenda s.r.l - Via Monti, 52 - 20123 Milan (Italy)

      Eigenaar contact-e-mailadres: accounts@iubenda.com