Privacybeleid van Sojourner Assay

Sojourner Assay host deze pagina en verzamelt bepaalde persoonsgegevens van de gebruikers.

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verwerkt met gebruik van de volgende diensten:

    • Adverteren

      • Google Adsense, Sovrn en Reach

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

      • Direct Email Marketing (DEM)

        Persoonsgegevens: e-mailadres

      • Facebook Audience Network

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens; unieke identificatie van apparaten voor adverteren (Google Advertiser ID of IDFA, bijvoorbeeld)

    • Analyses

      • Linkpulse, Google Analytics, Salesforce Analytics Cloud, Display Advertising-extensie voor Google Analytics, Google Ads conversietracking, Google Analytics met geanonimiseerd IP, Direct verzamelde analyse, LinkedIn conversietracking en AWStats

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

    • Beheer van de Gebruikersdatabase

      • Salesforce Sales Cloud en Salesforce Marketing Cloud

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • ZOHO CRM

        Persoonsgegevens: e-mailadres; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Intercom

        Persoonsgegevens: Cookie; e-mailadres; Gebruiksgegevens; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • FullContact

        Persoonsgegevens: achternaam; email; geboortedatum; geslacht; naam bedrijf; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven; voornaam

    • Beheer van RSS-feed

      • Feedburner

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

    • Beheren van gegevensverzameling en online enquêtes

      • Typeform

        Persoonsgegevens: aantal werknemers; achternaam; adres; Belastingnummer; beroep; Btw-nummer; Cookie; e-mailadres; gebruikersnaam; Gebruiksgegevens; Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; geografische locatie; geslacht; land; naam bedrijf; staat; telefoonnummer; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven; voornaam; website

      • Facebook leadadvertenties

        Persoonsgegevens: achternaam; adres; beroep; Cookie; e-mailadres; geboortedatum; Gebruiksgegevens; Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; geslacht; land; naam bedrijf; Postcode; staat; stad; telefoonnummer; voornaam

    • Beheren van openings- en uitnodigingspagina's

      • Unbounce

        Persoonsgegevens: Cookie; e-mailadres; Gebruiksgegevens

    • Bewaking van de infrastructuur

      • Web Performance

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

      • Sentry

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Commerciële relaties

      • ReferralCandy

        Persoonsgegevens: achternaam; Cookie; e-mailadres; Gebruiksgegevens; voornaam

      • CJ Affiliate by Conversant, Amazon Affiliation en Booking.com Affiliate Partner Programme

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

    • Contact met de Gebruiker

      • Mailinglijst of nieuwsbrief

        Persoonsgegevens: achternaam; adres; beroep; Cookie; e-mailadres; geboortedatum; Gebruiksgegevens; geslacht; land; naam bedrijf; Postcode; provincie; staat; stad; telefoonnummer; voornaam; website

      • Contactformulier

        Persoonsgegevens: aantal werknemers; achternaam; adres; Belastingnummer; beroep; Btw-nummer; e-mailadres; faxnummer; geboortedatum; Gebruikersidentificatie; geslacht; land; naam bedrijf; Postcode; provincie; staat; stad; telefoonnummer; verschillende Gegevenstypes; voornaam; website; werkveld

      • Telefonisch contact

        Persoonsgegevens: telefoonnummer

      • SumoMe contactformulier

        Persoonsgegevens: Cookie; e-mailadres; Gebruiksgegevens

      • SumoMe Mailinglijst of nieuwsbrief

        Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; naam bedrijf; Postcode; telefoonnummer; voornaam; website

    • Contacten beheren en berichten verzenden

      • Sendgrid en ZOHO Campaigns

        Persoonsgegevens: e-mailadres

      • Twilio en Nexmo

        Persoonsgegevens: telefoonnummer

      • Campaign Monitor

        Persoonsgegevens: achternaam; adres; Cookie; e-mailadres; geboortedatum; gebruikersnaam; Gebruiksgegevens; geslacht; land; naam bedrijf; telefoonnummer; voornaam

      • Mailchimp

        Persoonsgegevens: achternaam; adres; Cookie; e-mailadres; gebruikersnaam; Gebruiksgegevens; geslacht; land; naam bedrijf; telefoonnummer; verschillende Gegevenstypes; voornaam

    • Content-opmerkingen

      • Facebook Comments

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

      • Disqus

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Doorgifte van Persoonsgegevens buiten de EU

      • Doorgifte van Persoonsgegevens van de EU en/of Zwitserland naar de VS op basis van het Privacyschild, Doorgifte van Persoonsgegevens naar landen die Europese normen garanderen, Doorgifte van Persoonsgegevens naar het buitenland op basis van toestemming, Doorgifte van Persoonsgegevens naar het buitenland op basis van standaardcontractbepalingen en Andere rechtsgronden voor doorgifte van Persoonsgegevens naar het buitenland

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes

    • Heatmaps en registratie van sessies

      • Hotjar Heat Maps & Recordings

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Crazy Egg en ClickTale

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

    • Hosting- en back-endinfrastructuur

      • Amazon Web Services (AWS) en Google Cloud Storage

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • iubenda Consent Solution

        Persoonsgegevens: Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; Tracker

    • Interactie met dataverzamelplatforms en andere derde partijen

      • JotForm widget

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

      • Typeform widget

        Persoonsgegevens: aantal werknemers; achternaam; adres; afbeelding; beroep; Btw-nummer; burgerlijke staat; Cookie; e-mailadres; factuuradres; faxnummer; geboortedatum; Gebruiksgegevens; geografische locatie; geslacht; land; naam bedrijf; profielfoto; provincie; staat; stad; taal; telefoonnummer; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven; voornaam; website; werkplek; werkveld

    • Interactie met externe sociale netwerken en platforms

      • Tweet-knop van Twitter en sociale widgets, LinkedIn-knop en sociale widgets, Vind ik leuk-knop van Facebook en sociale widgets, ShareThis en PayPal-knop en widgets

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

    • Interactie met platforms voor online enquêtes

      • SurveyMonkey widget

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

    • Interacties op basis van locatie

      • Geolocatie

        Persoonsgegevens: geografische locatie

    • Ondersteunings- en contactverzoeken beheren

      • ZOHO CRM Email en Salesforce Service Cloud

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Opslag en beheer van Back-ups

      • Backup on Dropbox en Backup on Google Drive

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Platformdiensten en hosting

      • Wix

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Registratie en verificatie

      • Log In with PayPal, Linkedin OAuth en Stripe OAuth

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Remarketing en gedragsgerichte reclame

      • Facebook Remarketing, Remarketing met Google Analytics, Twitter Remarketing, Remarketing in Google Ads , LinkedIn Website Retargeting en Google Ad Manager Audience Extension

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

      • Facebook Custom Audience en Twitter Tailored Audiences

        Persoonsgegevens: Cookie; e-mailadres

    • Spambescherming

      • Google reCAPTCHA

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

    • Tagbeheer

      • Google Tag Manager

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

    • Toegang tot accounts van externe services

      • Toegang tot de Stripe-account

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

    • Verwerking van betalingen

      • Paypal, ChargeBee, SOFORT, GoCardless en Stripe

        Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

      • Betaling via bankoverschrijving

        Persoonsgegevens: achternaam; adres; betalingsgegevens; naam bedrijf; voornaam

      • Via de Apple App Store verwerkte betalingen en Via de Google Play Store verwerkte betalingen

        Persoonsgegevens: betalingsgegevens

    • Weergave van content van externe platforms

      • Google Maps widget, Vimeo video en YouTube video widget

        Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens

      • Google Fonts

        Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

Informatie over afmelden voor op belangstelling gebaseerde advertenties

In aanvulling op de afmeldingsmogelijkheden die door de in dit document vermelde diensten worden geboden, kunnen Gebruikers meer informatie vinden over hoe zij zich in het algemeen kunnen afmelden voor op belangstelling gebaseerde advertenties in het desbetreffende gedeelte van het Cookiebeleid.

Verdere informatie over de verwerking van Persoonsgegevens

    • Online verkopen van producten en services

      De verzamelde Persoonsgegevens worden gebruikt om de Gebruiker diensten te verstrekken of producten te verkopen, waaronder ook de betaling en de levering vallen.
      De verzamelde Persoonsgegevens om de betaling uit te voeren kunnen de creditcard, de voor de overmaking gebruikte bankrekening of andere betalingswijze betreffen. Het type Gegevens dat door Sojourner Assay wordt verzameld is afhankelijk van het gebruikte betalingssysteem.

    • Deelname aan het privacyschild: gegevensoverdracht van de EU en Zwitserland naar de Verenigde Staten

      De Eigenaar neemt deel aan en voldoet aan de bepalingen van het "EU-VS Privacyschild" en het “Zwitserland-VS Privacyschild” die zijn vastgesteld door het Amerikaanse Ministerie van Handel en die betrekking hebben op het verzamelen, gebruiken en bewaren van persoonsgegevens die vanuit de Europese Unie en Zwitserland worden doorgestuurd naar de Verenigde Staten. De hieronder beschreven beleidsregels en rechten zijn daarom evenzeer en uitdrukkelijk van toepassing op Gebruikers uit Zwitserland, tenzij anders vermeld. De Eigenaar heeft officieel verklaard aan het Amerikaanse Ministerie van Handel zich te houden aan de bepalingen van het privacyschild.

      Indien een bepaling van dit privacybeleid in tegenspraak is met een bepaling van het privacyschild, dan moet de betreffende bepaling van het privacyschild worden toegepast. Op de website https://www.privacyshield.gov/ vindt u meer informatie over het privacyschild-programma en kunt u de verklaring van de Eigenaar opzoeken. De volledige, door het Amerikaanse Ministerie van Handel bijgehouden lijst van deelnemers aan het privacyschild kan worden geraadpleegd op de webpagina https://www.privacyshield.gov/list.

      Wat betekent dit voor Gebruikers in de Europese Unie?

      De Eigenaar is verantwoordelijk voor elke verwerking van Persoonsgegevens die in het kader van het privacyschild van personen in de Europese Unie worden ontvangen, en verbindt zich ertoe de verwerkte Persoonsgegevens te onderwerpen aan de bepalingen van het privacyschild.

      Het belangrijkste aspect daarvan is het recht van personen op toegang tot de Persoonsgegevens die door de Eigenaar worden verwerkt.

      De Eigenaar houdt zich ook aan de bepalingen van het privacyschild wat betreft elke verdere overdracht van Persoonsgegevens uit de EU, wat inhoudt dat de Eigenaar aansprakelijk blijft indien dergelijke gegevens door derden worden doorgestuurd.

      Met betrekking tot Persoonsgegevens die worden ontvangen of doorgestuurd in het kader van het privacyschild, is de Eigenaar onderworpen aan de onderzoeks- en handhavingsbevoegdheden van de FTC, tenzij anders bepaald in dit privacybeleid.

      De Eigenaar is er verder toe gehouden gevolg te geven aan legitieme verzoeken van bevoegde overheidsinstellingen om Persoonsgegevens bekend te maken, met inbegrip van verzoeken in het kader van nationale veiligheid of wetshandhaving.

      Geschillenbeslechting in het kader van het privacyschild

      Overeenkomstig de bepalingen van het privacyschild verbindt de Eigenaar zich ertoe klachten over het verzamelen of het gebruiken van Persoonsgegevens van de Gebruiker af te handelen. Personen uit de Europese Unie die vragen of klachten hebben met betrekking tot dit privacyschild-beleid moeten eerst contact opnemen met de Eigenaar, met gebruik van de contactgegevens die aan het begin van dit document zijn opgenomen, en met de vermelding "privacyschild". Klachten worden binnen een termijn van 45 dagen behandeld.

      Indien de Eigenaar niet voorziet in een tijdig of afdoend antwoord, kan de Gebruiker zich kosteloos wenden tot een onafhankelijk orgaan voor geschillenbeslechting.

      Wat dit betreft heeft de Eigenaar zich ermee akkoord verklaard samen te werken met de geschillenbeslechting die is ingesteld door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de landen van de EU (DPA's) en het advies van deze te volgen met betrekking tot gegevens die vanuit de EU worden doorgestuurd. De relevante contactgegevens van de gegevensbeschermingsautoriteiten kunnen door de Gebruiker worden opgevraagd bij de Eigenaar, op het e-mailadres dat aan het begin van dit document staat vermeld.

      Onder bepaalde voorwaarden – die uitgebreid staan beschreven op de website over het privacyschild (https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint) – kan door de Gebruiker een beroep worden gedaan op bindende arbitrage, wanneer alle andere verhaalsmogelijkheden zijn uitgeput.

    • De service is niet gericht op kinderen jonger dan 13 jaar

      De Gebruiker verklaart volgens de op hem/haar toepasselijke wetgeving volwassen te zijn. Minderjarigen mogen Sojourner Assay slechts onder toezicht van een ouder of verzorger gebruiken. In geen geval is het personen jonger dan 13 jaar toegestaan om gebruik te maken van Sojourner Assay.

    • Gebruikersidentificatie via een 'universally unique identifier' (UUID)

      Sojourner Assay kan Gebruikers volgen door het opslaan van een zogehete 'universally unique identifier' (afgekort UUID) voor analytische doeleinden of voor het opslaan van gebruikersvoorkeuren, het blijft geactiveerd tussen het actief zijn van de Applicatie en updates, maar is verloren als de gebruiker de Applicatie verwijderd. Een herinstallatie creërt een nieuw UUID.

    • Persoonsgegevens die via andere bronnen dan de Gebruiker worden verzameld

      De Eigenaar van Sojourner Assay kan op rechtmatige wijze Persoonsgegevens ten aanzien van Gebruikers hebben verzameld zonder dat zij daarvan op de hoogte waren, door ze te hergebruiken of van derden te verwerven op de gronden vermeld in het artikel over de rechtsgrond voor verwerking.
      Indien de Eigenaar Persoonsgegevens op een dergelijke manier heeft verzameld, kunnen Gebruikers specifieke informatie over de bron vinden in de relevante artikelen van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.

    • Analyse en voorspellingen op basis van de Gegevens van de Gebruiker (“profilering”)

      De Eigenaar kan de Persoons- en Gebruiksgegevens die verzameld zijn via Sojourner Assay gebruiken om Gebruikersprofielen te maken of bij te werken. Met dit type Gegevensverwerking kan de Eigenaar de keuzes, voorkeuren en het gedrag van de Gebruiker evalueren voor de doeleinden die in het betreffende artikel van dit document worden beschreven.
      Gebruikersprofielen kunnen ook worden aangemaakt met behulp van geautomatiseerde tools zoals algoritmen, die ook door derden kunnen worden geleverd. Om meer te weten te komen over de uitgevoerde profileringsactiviteiten, kunnen Gebruikers de relevante artikelen van dit document raadplegen.
      De Gebruiker heeft altijd het recht bezwaar te maken tegen dit soort profileringsactiviteiten. Om meer te weten te komen over de rechten van de Gebruiker en hoe deze uit te oefenen, kan de Gebruiker het artikel van dit document raadplegen waarin de rechten van de Gebruiker worden beschreven.

    • Geautomatiseerde besluitvorming

      Geautomatiseerde besluitvorming houdt in dat een beslissing die rechtsgevolgen of vergelijkbare significante gevolgen voor de Gebruiker kan hebben, uitsluitend met technologische middelen wordt genomen, zonder enige menselijke tussenkomst.
      Sojourner Assay kan met de Persoonsgegevens van de Gebruiker beslissingen nemen die geheel of gedeeltelijk gebaseerd zijn op geautomatiseerde processen in overeenstemming met de in dit document beschreven doeleinden.
      Sojourner Assay maakt van geautomatiseerde besluitvormingsprocessen gebruik voor zover dit noodzakelijk is voor het aangaan of uitvoeren van een overeenkomst tussen de Gebruiker en de Eigenaar, dan wel op basis van uitdrukkelijke toestemming van Gebruiker, indien deze toestemming wettelijk vereist is.
      Geautomatiseerde besluiten worden genomen met behulp van technologische middelen - meestal gebaseerd op algoritmen op basis van vooraf gedefinieerde criteria - die ook door derden kunnen worden geleverd. De overweging achter de geautomatiseerde besluitvorming is:

      • om het besluitvormingsproces mogelijk te maken of anderszins te verbeteren;
      • om Gebruikers een eerlijke en onbevooroordeelde behandeling geven op basis van consistente en uniforme criteria;
      • om de potentiële schade als gevolg van menselijke fouten, persoonlijke vooroordelen e.d. die kunnen leiden tot discriminatie of onevenwichtigheid in de behandeling van personen e.d., te beperken;
      • om het risico te beperken dat de Gebruiker zijn contractuele verplichtingen niet nakomt. Voor meer informatie over de doeleinden, de eventuele diensten van derden en de specifieke beweegredenen voor geautomatiseerde besluiten die in Sojourner Assay worden gebruikt, kunnen Gebruikers de relevante artikelen in dit document raadplegen.

      Gevolgen van geautomatiseerde besluitvormingsprocessen voor Gebruikers en rechten van Gebruikers op wie deze van toepassing zijn


      Gebruikers op wie een dergelijke verwerking van toepassing is, kunnen daarom specifieke rechten uitoefenen die erop gericht zijn de potentiële gevolgen van de genomen geautomatiseerde besluiten te voorkomen of anderszins te beperken. Gebruikers hebben in het bijzonder recht om:

      • uitleg te krijgen over elk besluit dat wordt genomen ten gevolge van geautomatiseerde besluitvorming en het hun standpunt ten aanzien van dit besluit kenbaar te maken;
      • een beslissing aan te vechten door de Eigenaar te vragen deze te heroverwegen of op een andere basis een nieuwe beslissing te nemen;
      • bij een dergelijke verwerking om menselijke interventie van de Eigenaar te verzoeken en deze te verkrijgen.

      Om meer te weten te komen over de rechten van de Gebruiker en hoe deze uit te oefenen, kunt u als Gebruiker het artikel van dit document ten aanzien van de Gebruiker raadplegen.

    • Unieke identificatie van apparaten

      Sojourner Assay kan Gebruikers tracken door een unieke identificatie op te slaan, voor analysedoeleinden of voor het opslaan van Gebruikersvoorkeuren.

Contactinformatie

    • Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

      Sojourner Assay B.V.
      Padualaan 8
      Utrecht Utrecht 3584 CH
      The Netherlands
      Germany (49) 800 000 4223
      Netherlands +31 (0)24 808 02 01
      Canada USA +1.866.649.2615

      Eigenaar contact-e-mailadres: admin@sojournerassay.com