Iubenda logo
Generér

Dokumentation

Indhold

Sådan genererer du en cookiepolitik til cookiebanneret

Når du har genereret din privatlivspolitik, finder du den i dit dashboard sammen med andre privatlivspolitikker genereret med samme iubenda-konto.

Start med at gå til dit dashboard, og vælg den privatlivspolitik, du vil generere en cookiepolitik for (kræver Pro-licens). Klik på “Rediger” i “Privatlivs- og cookiepolitik”, og find feltet “Cookiepolitik” i højre kolonne:

Aktivér cookiepolitikken

Klik på “Aktivér cookiepolitik“: Din cookiepolitik vil blive genereret automatisk baseret på konfigurationen. Du skal intet andet foretage dig.

Privacy Controls and Cookie Solution

Se vores vejledning til Privacy Controls and Cookie Solution, hvis du ud over cookiepolitikken også ønsker at bruge Privacy Controls and Cookie Solution til at administrere:

• Bannervisualisering
  • Samtykke
  • Præferencer
  • Tredjeparts-scriptblokering (inden samtykke)

Du kan finde linket til din cookiepolitik og integreringskoden til Privacy Controls and Cookie Solution i redigeringsafsnittet i din privatlivspolitik:

Cookie Solution – integrer banneret

Privacy Controls and Cookie Solution fås også – med visse begrænsninger – med basislicenser (gratis). Se funktioner og priser under Priser.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvilke cookies der er installeret på min hjemmeside?

Vi anbefaler, at du læser denne artikel. Der findes også browserudvidelser (såsom Ghostery eller BuiltWith), som kan hjælpe dig med en hurtig realtidsscanning af din hjemmeside.