Sådan kan du bruge iubendas privatlivspolitik på din hjemmeside og i din app

iubendas privatlivspolitik tilbyder tre integrationsmuligheder, som kan bruges til forskellige formål:

1. Standardintegrering (widget i sidefod)
  2. Direkte link
  3. Direkte tekstintegrering via JavaScript eller API

Hvor finder jeg integreringsmulighederne?

Gå til dit dashboard og klik på den hjemmeside, du vil have en integreringskode til. Klik derefter på “Integrer” under privatlivs- og cookiepolitik.

Du finder dette til hjemmesider:

Integrationsmuligheder for privatlivs- og cookiepolitik

Du finder dette til apps:

Integrationsmuligheder for privatlivs- og cookiepolitik i apps

1. Standardintegrering (alle abbonementer)

Med standardintegrationsmetoden, som er vores mest simple metode, integrerer du iubenda-knappen/-linket på din hjemmeside. Privatlivspolitikken åbnes i et modalvindue på din hjemmeside, når der klikkes på linket. Metoden egner sig ikke til apps.

Mere om Sådan tilføjer du iubenda til din hjemmeside (standardintegrering).

Metoden med et direkte link egner sig til de situationer, hvor du ikke har behov for, at politikken vises på din hjemmeside, idet linket viser politikken på en side på iubenda.com. Metoden egner sig især til app-butikker.

Og den er perfekt til apps.

Privatlivspolitikken har et responsivt tema og tilpasser sig derfor skærmstørrelsen. I mobilapps vises politikken både i en forenklet version (øverst) og i en juridisk version (nederst).

Mere om Sådan tilføjer du iubenda til din hjemmeside (direkte link).

3. Direkte tekstintegrering (Kun det “Ultimate” abbonament)

Direkte tekstintegrering er den eneste metode, der får det til at se ud, som om at din privatlivspolitik er en del af din egen hjemmeside.

Egner sig også perfekt til apps.

Privatlivspolitikken har et responsivt tema og tilpasser sig derfor skærmstørrelsen. Husk, at du med denne mulighed kan fjerne al iubenda-branding fra privatlivspolitikken og bruge dine egne brandelementer. I mobilapps vises politikken både i en forenklet version (øverst) og i en juridisk version (nederst).

Mere om Sådan tilføjer du iubenda til din hjemmeside (direkte tekstintegrering og API).

Tilføjelse af iubenda til WordPress

Hvis du bruger WordPress, har du her en vejledning, som hjælper dig med at konfigurere iubendas privatlivspolitik.