Boost dine samtykkerater med genvisning af samtykkemeddelelser

Boost brugerengagement og indtægter

Få vendt dine udfordringer til muligheder med iubendas effektive værktøjer til genvisning af samtykkemeddelelser.

Heltebillede

Brug iubendas værktøjer til at sikre en compliant brugergrænseflade

Det er svært at balancere compliance og handlinger i brugergrænsefladen. Men iubendas værktøjsportefølje er omhyggeligt designet til at bygge bro mellem de to og sikre optimale samtykkerater og tilfredse brugere.

Genvisning af samtykkemeddelelser Undgå afbrydelser i brugerrejsen

Med vores funktion til genvisning af samtykkemeddelelser erstattes afbrydelser i brugerrejsen med effektive meddelelser. Dialogvinduet til afgivelse af samtykke vises igen, hvilket maksimerer dine muligheder for at indhente brugersamtykke.

Cookie-betalingsmur Få det bedste udbytte af dit indhold

Maksimer dine indtægter ved at belønne brugere, der giver samtykke: Brug vores fleksible cookie-betalingsmur strategisk til at begrænse adgang til indhold til brugere, der har afgivet deres samtykke.

🔔 Heads-up:
Nysgerrig efter global status på betalingsmure for cookiesamtykker? I nogle regioner drøftes de fortsat, men flere lande har givet grønt lys. Dyk ned i vores hjælpeartikel, og læs om status i forskellige regioner.

Omvendt proxy: Bryd igennem annonceblokkere

Annonceblokkere kan forhindre korrekt visning af cookiebannere og har stor indflydelse på dine samtykkerater. Naviger i disse blokke med omvendt proxy.
Giv en god brugeroplevelse ved indhentning af cookiesamtykke, og vind dine brugeres tillid.

Nem implementering, øgede indtægter

Se i vores trin for trin-vejledninger, hvordan du nemt tilføjer vores løsninger til din hjemmeside eller app.

Boost dine samtykkerater nu

Shop iubendas Ultimate-abonnement i dag, udnyt din hjemmeside eller apps fulde potentiale, og find ud af, hvordan du åbner for nye indtægtsmuligheder.

Aktivér nu

Gør mere med en Google-certificeret platform til administration af samtykker.

Øg dine annonceindtægter med iubendas Google-certificerede platform til administration af samtykker – en platform med eksklusive funktioner designet specielt til udgivere.

Hurtig ydeevne

Optimer brugerengagement og annoncelevering med en af ​​markedets hurtigste platforme til administration af samtykker.

Brugerdefinerede meddelelser

Skræddersy dine bannere til din målgruppe, og forbedr løbende brugeroplevelse og samtykkerater.

Nyttige advarsler

Bliv informeret om opdateringer og scanninger i realtid, så du hele tiden er up to date med målepunkter for samtykker og alle dine valgte tjenester.

Omfattende compliance

Hold dig opdateret om skiftende regler og kundernes forventninger med support til et stadigt voksende antal datalove.

Ofte stillede spørgsmål

En platform til administration af samtykker er en teknologiløsning, der gør det muligt for hjemmesider og apps at administrere brugersamtykker til databehandlingsaktiviteter i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesbestemmelser. Disse platforme hjælper virksomheder med effektivt at indhente, opbevare og dokumentere brugersamtykker og giver samtidig brugerne transparens og kontrol over deres personoplysninger.
Funktionerne til genvisning af samtykkemeddelelser er designet til situationer, hvor brugere afviser eller blokerer scripts på en hjemmeside eller i en app. Frem for at der vises ”huller” eller defekte elementer, præsenteres nye samtykkemeddelelser, der giver brugerne mulighed for at genoverveje deres valg. Det primære mål er at sikre en problemfri brugerrejse og samtidig opretholde åbne kommunikationskanaler, også i indholdsblokke.
Betalingsmuren for cookiesamtykker er et strategisk værktøj, der gør det muligt for hjemmesideejere at begrænse adgangen til bestemt indhold, hvis en bruger ikke har givet sit samtykke. Ved at tilbyde premium- eller eksklusivt indhold bag denne betalingsmur kan hjemmesideejere påvirke brugerne til at afgive de nødvendige samtykker. Derved forhindres ikke alene en forstyrrelse af brugerrejsen. Det åbner også op for muligheden for, at hjemmesidens ejer kan tjene penge på deres indhold på en mere effektiv måde, hvilket resulterer i øgede indtægter.
En “Google-certificeret platform til administration af samtykker” betyder, at platformen er blevet godkendt af Google til at administrere brugersamtykker i forbindelse med annoncering. For udgivere, der bruger AdSense, Ad Manager eller AdMob, sikrer denne certificering overholdelse af bestemmelserne i IAB Transparency and Consent Framework (TCF) for brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Storbritannien. Derudover understøtter den Google Consent Mode, som giver mulighed for justeringer baseret på brugernes samtykkevalg.
Med konfiguratoren til Privacy Controls and Cookie Solution kan du nemt definere det geografiske område og tilpasse dine complianceindstillinger. Platformen giver forhåndsvisninger i realtid, så banneret nemt kan tilpasses til perfektion, fra temavalg til ændring af bannerets placering. Den giver også adgang til mere avancerede funktioner, så du kan opnå en højere grad af tilpasning til dit personlige brand.
Ja. Vores løsninger er fuldt responsive, så du får den bedste oplevelse, uanset hvilken enhed du bruger. Søger du en decideret mobilløsning? iubendas SDK-løsning kan nemt integreres i din app på både Android og iOS, så der sikres en god brugeroplevelse og dine indtægter maksimeres på tværs af mobilenheder.
Ja. Når du køber vores abonnementer, medfølger en garanti, der giver dig ret til at få dine penge tilbage inden for 14 dage. Du kan afprøve vores løsninger, og er de ikke noget for dig, kan du bede om at få pengene tilbage inden for 14 dage efter dit køb eller din fornyelse. Årsagen spørger vi ikke ind til!