Manieren om het privacybeleid van iubenda op je website en in je app te gebruiken

Het privacybeleid van iubenda biedt drie integratiemogelijkheden, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken:

1. Standaardoptie voor insluiten
  2. Optie voor direct linken
  3. Tekst insluiten via JavaScript of de API-optie

Waar vind ik de opties voor insluiten?

Ga naar je dashboard en klik op de website waarvoor je de insluitcode wilt ontvangen. Klik daarna op de knop Insluiten in het onderdeel Privacy- en cookiebeleid.

Dit krijg je te zien voor websites:

Dit krijg je te zien voor apps:

1. Standaardoptie voor insluiten (alle abonnementen)

De standaardoptie is onze eenvoudigste integratiemethode, waarmee je de iubenda-knop of link op je website kunt plaatsen. Als er op de link wordt geklikt, opent het privacybeleid in een apart venster op je website. Deze optie is niet geschikt voor apps.

Meer informatie over iubenda aan je website toevoegen (standaardoptie voor insluiten).

Je kunt de optie direct linken gebruiken als je het geen probleem vindt dat het beleid niet op jouw website is te zien, maar via de link op een pagina van iubenda.com wordt weergegeven. Deze optie is erg handig voor app stores.

Deze optie werkt perfect met apps.

Het privacybeleid is responsief ontworpen en past zich dus aan je schermgrootte aan. Op mobiele apps wordt zowel de eenvoudige versie (bovenaan) als de juridische versie (onderaan) van het privacybeleid weergegeven.

Meer informatie over iubenda aan je website toevoegen (optie voor direct linken).

3. Optie voor het insluiten van tekst (alleen bij een Ultimate abonnement)

Metde optie voor het insluiten van tekst ziet het privacybeleid eruit alsof het onderdeel is van jouw website.

Deze optie werkt ook perfect voor apps.

Het privacybeleid is responsief ontworpen en past zich dus aan je schermgrootte aan. Met deze optie kun je dus alle vormgeving van iubenda volledig uit het privacybeleid verwijderen en je eigen stijl toepassen. Op mobiele apps wordt zowel de eenvoudige versie (bovenaan) als de juridische versie (onderaan) van het beleid weergegeven.

Meer informatie over iubenda aan je website toevoegen (tekst insluiten en API).

iubenda toevoegen aan WordPress

Als je WordPress gebruikt, vind je hier een gids om je te helpen met het instellen van het privacybeleid van iubenda.