Aanpassen hoe in je documenten naar je website of app wordt verwezen

Je kunt de manier waarop in je privacybeleid en je algemene voorwaarden naar je project, website of app wordt verwezen, naar wens aanpassen. Standaard staat er “deze Applicatie”. Dit past ook bij een website, omdat een site eigenlijk ook een applicatie is. Bovendien wordt het begrip “applicatie” vaker gebruikt in jurisprudentie. In ons privacybeleid definiëren we “deze Applicatie” als het hardware- of softwaregereedschap waardoor de persoonsgegevens van de gebruiker worden verzameld.

Misschien wil je meer specifiek aangeven hoe de documenten moeten verwijzen naar jouw eigendom en het bijvoorbeeld hebben over “deze website” of zelfs de naam van je website of app.

Er zijn daarvoor drie opties:

• “Deze Applicatie” (standaard)
  • “Deze Website”
  • “Naam van je site/app”

Deze staan in de Geavanceerde instellingen, die je onderaan vindt als je bij je privacybeleid of je algemene voorwaarden op Bewerken klikt.

Aanpassing "Deze Applicatie"

Voorbeelden

Afhankelijk van de optie waar je voor kiest, komt de eerste zin van je privacybeleid er zo uit te zien:

• “Deze Applicatie”: “Deze Applicatie verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers
  • “Deze Website”: “Deze Website verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers
  • “Naam van je site/app”: “{Naam van je site/app} verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers

Houd er rekening mee dat we deze functie hebben uitgeschakeld voor documenten in het Russisch (daar wordt alleen de versie met “Deze Applicatie” gebruikt).