Hoe een Privacybeleid te verwijderen

Om een privacybeleid te verwijderen, ga je naar je iubenda dashboard, en selecteer vervolgens het project waarvan je het Privacybeleid wil verwijderen door op het project of de “Beheren” knop te klikken. Klik vervolgens op “Wissen” onderaan het Privacy- en Cookiebeleid gedeelte.

Dashboard > [selecteer de website waarvan je het privacybeleid wil verwijderen] > klik onderaan op “Wissen” (zoals hieronder aangegeven)

Klik op de Wissen knop onderaan het {Privacy- en Cookiebeleid gedeelte

Houd er rekening mee dat dit permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt.

Pro/Ultra licentie

Als het beleid verbonden is aan een Pro of Ultra licentie wordt de overgebleven waarde van het abonnement teruggestort op je account, wat vervolgens gebruikt wordt voor toekomstige aankopen.