Hoe de iubenda branding te verwijderen

Als je niet wil dat mensen weten dat je een generator hebt gebruikt, zijn er een paar eenvoudige instellingen die je kunt gebruiken bij het creëren van je privacybeleid voordat je deze op je website plaatst, waardoor iubenda’s branding voor zover mogelijk wordt verwijderd (er wordt geen verwijzing gemaakt naar het feit dat het beleid gegenereerd is).

Er zijn twee primaire plaatsen waar de iubenda branding te zien is, en in beide gevallen kun je de branding verwijderen met een Ultimate abonnement:

1. de iubenda knop
  2. Het privacybeleid zelf heeft onderaan een branding strook die de gebruiker helpt de bron te begrijpen

Volg de onderstaande stappen om de iubenda branding in het privacybeleid met een Ultimate abonnement te verwijderen:

1) Ga naar Dashboard > [je website]
Als je al een privacybeleid gecreëerd hebt, zul je de <>INSLUITEN knop in het Privacy- en Cookiebeleid gedeelte vinden, zoals afgebeeld (als je nog geen privacybeleid hebt gecreëerd, kun je hier een handleiding vinden of hier klikken om te beginnen met het creëren van je privacybeleid). Als je op de <>INSLUITEN knop drukt, kom je direct in het insluit overzicht.

Insluit knop voor de Privacy- en Cookiebeleid generator

2) Eenmaal in het insluit overzicht, klik dan op het “White label” selectievakje linksboven (zoals hieronder afgebeeld).

Activeer de White label optie om iubenda branding te verwijderen

Dit verwijderd de iubenda branding van zowel de knop, als van de branding strook onderaan in het beleid zelf.

privacybeleid met branding

Het resultaat is een schoon privacybeleid zonder onnodige iubenda branding (zie de pijlen).

privacybeleid zonder branding strook

De linker pijl hierboven wijst naar het gedeelte dat we niet kunnen verwijderen: als service provider die deze pagina host zijn wij verplicht dit kenbaar te maken aan je gebruikers.

De knop wijzigen in tekst

Je kunt de weergave van de link wijzigen van een knop naar platte tekst. Om dit te doen hoef je alleen maar de ‘Geen stijl’ optie te selecteren (linksonder in dit gedeelte) zoals afgebeeld.

gebruik de 'Geen stijl' optie om knop in platte tekst te veranderen

(houd er rekening mee dat: Hierdoor het “Lightbox”-effect verwijderd wordt, waardoor de gebruiker het beleid kan lezen terwijl hij/zij op dezelfde pagina blijft en in plaats daarvan werkt het als een gewone eenvoudige link, die de gebruiker naar een andere pagina brengt om het beleid te bekijken). .