Afwijzingen Herstellen Verhoogt Toestemmingspercentages

Ontgrendel betere betrokkenheid & hogere winsten

Zet uitdagingen om in kansen met de krachtige functies voor het herstellen van afwijzingen van iubenda.

Hero Image

Overbrug de kloof tussen UX en compliance met de toolkit van iubenda

Het is moeilijk om een evenwicht te vinden tussen naleving en gebruikersbetrokkenheid. iubenda’s pakket van functies is zorgvuldig samengesteld om deze kloof te overbruggen voor optimale toestemmingspercentages en een bevredigend gebruikerstraject.

Herstel van toestemming: Stop gebruikerservaring onderbrekingen

Onze functie Toestemmingsherstel vervangt niet alleen de onderbrekingen door effectieve meldingen, maar biedt ook een tweede kans om de toestemmingsdialoog te presenteren, waardoor je je kansen om toestemming van gebruikers te krijgen maximaliseert.

Cookie-Paywall: Haal het meeste uit je content

Maximaliseer je inkomsten door gebruikers te belonen die toestemming geven: je kunt onze flexibele Cookie-Paywalls gebruiken om de toegang tot content strategisch te beperken op basis van toestemming van de gebruiker.

🔔Let op:
Benieuwd hoe cookie-paywalls wereldwijd gezien worden? Hoewel ze in sommige regio’s een onderwerp zijn, geven verschillende landen het groene licht. Bekijk onze hulp post voor een duidelijke regionale uitsplitsing.

Omgekeerde Proxy: Breek door de barrières van ad-blockers

Ad-blockers kunnen de juiste weergave van cookiebanners voorkomen en je toestemmingspercentages sterk beïnvloeden. Omzeil deze blockers met Reverse Proxy.
Garandeer een ononderbroken verzameling van cookietoestemmingen en verdien het vertrouwen van de gebruiker.

Gemakkelijk implementeren om snel te beginnen met verdienen

Ontdek hoe je deze oplossingen eenvoudig kunt toevoegen aan je website of app met onze stapsgewijze handleidingen.

Verhoog nu je toestemmingspercentages

Neem vandaag nog het Ultimate abonnement van iubenda om het volledige potentieel van je website of app te ontgrendelen en nieuwe omzetkansen aan te boren.

Nu activeren

Doe meer met een Google Certified Consent Management Platform

Verhoog advertentie-inkomsten met iubenda’s Google Certified CMP door middel van exclusieve functies speciaal ontworpen voor uitgevers.

Snelle prestaties

Optimaliseer de betrokkenheid van gebruikers en de levering van advertenties met een van de snelste Consent Management Platforms op de markt.

Aanpasbare banners

Stem je banners af op je publiek voor een betere gebruikerservaring die de toestemmingspercentages organisch verhoogt.

Inzichtelijke waarschuwingen

Blijf op de hoogte met realtime updates en elk uur nieuwe scans, zodat je op alles weet van toestemmingsstatistieken en al je gekozen services.

Uitgebreide naleving

Blijf op de hoogte van de veranderende regelgeving en klantverwachtingen dankzij ondersteuning voor een continue groeiend aantal gegevenswetten.

Veelgestelde vragen

Een Consent Management Platform (CMP) is een technologische oplossing waarmee websites en applicaties de toestemming van gebruikers voor gegevensverwerkingsactiviteiten kunnen beheren in overeenstemming met de regelgeving voor gegevensprivacy. Deze platforms helpen bedrijven bij het efficiënt verzamelen, opslaan en documenteren van toestemming van gebruikers, terwijl ze gebruikers transparantie en controle bieden over hun persoonlijke gegevens.
Herstelfuncties voor afwijzing zijn bedoeld voor gevallen waarin gebruikers scripts weigeren of blokkeren op een site of app. In plaats van hiaten of slecht werkende elementen te tonen, geven deze functies naadloos duidelijke meldingen, zodat gebruikers hun keuzes kunnen heroverwegen. Het belangrijkste doel is om de ervaring van de gebruiker soepel te laten verlopen terwijl de communicatiekanalen open blijven, zelfs te midden van inhoudsblokken.
De Cookie Paywall is een strategisch hulpmiddel waarmee website-eigenaren de toegang tot bepaalde inhoud kunnen beperken, tenzij een gebruiker toestemming geeft. Door premium of exclusieve content achter deze paywall aan te bieden, kunnen website-eigenaren gebruikers aanmoedigen om de benodigde toestemming te geven. Dit zorgt er niet alleen voor dat de gebruikerservaring ononderbroken blijft, maar het opent ook mogelijkheden voor website-eigenaren om hun inhoud effectiever te gelde te maken, wat resulteert in hogere inkomsten.
Een “Google Certified CMP” betekent dat het platform is goedgekeurd door Google voor het beheren van toestemming van gebruikers bij advertenties. Voor uitgevers die AdSense, Ad Manager of AdMob gebruiken, garandeert deze certificering naleving van het Transparancy and Consent Framework (TCF) van het IAB voor gebruikers in de Europese Economische Ruimte of het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast ondersteunt het de Google Consent Mode, waardoor aanpassingen mogelijk zijn op basis van de toestemmingskeuzes van de gebruiker.
Met de Privacy Controls and Cookie Solution Configurator kun je eenvoudig het territoriale bereik definiëren en de compliance-instellingen verfijnen. Het platform biedt realtime previews, zodat je de banner-esthetiek naadloos kunt aanpassen, van themakeuzes tot positiewijzigingen. Daarnaast zijn er geavanceerde opties beschikbaar, die een diepere laag van aanpassingen bieden, die voldoen aan je specifieke merkvereisten.
Ja. Onze oplossingen zijn volledig responsief voor de beste ervaring op alle apparaten. Op zoek naar een mobiele native oplossing? iubenda SDK integreert naadloos in je app op zowel Android als iOS om een soepele gebruikerservaring te garanderen en je inkomsten op mobiele apparaten te maximaliseren.
Ja. Al onze abonnementen worden geleverd met een 14 dagen geld-terug garantie. Je kunt onze oplossingen testen en, als ze je niet bevallen, binnen 14 dagen na aankoop of verlenging je geld terugvragen. Zonder uitleg te hoeven geven!

Heb je het antwoord dat je zoekt niet gevonden? Neem contact op met onze klantenservice.

Verlies geen klanten door één klik in hun toestemmingsopties

Verander “Nee Bedankt!” in “Waar Kan Ik Kopen?” met iubenda’s Ultimate abonnement

Bekijk een demo van de nieuwe functies