Nieuw: Privacy Controls and Cookie Solution-configurator

Stel je locatie in en laat de rest aan ons over.

Niet overal gelden dezelfde regels voor cookies. Omdat de gegevensbeschermingsinstanties hun cookierichtlijnen af en toe aanpassen, is het ook niet makkelijk om alles goed bij te houden.

Met iubenda vermijd je dat je wordt beboet omdat je de juiste regels niet naleeft.

We stellen graag onze nieuwe Privacy Controls and Cookie Solution-configurator aan je voor – de beste manier om overeenkomstig de wetgeving toestemming voor cookies te verzamelen.

Wat is er nieuw?

Een nieuwe interface

We hebben de interface veranderd op basis van feedback van onze gebruikers.
Je ziet nu nog gemakkelijker welke verplichtingen voor jou van toepassing zijn.

Automatische configuratie op basis van locatie

Dit zat nog niet in eerdere versies van onze configurator.

Waar ben je gevestigd? Waar zijn je gebruikers? Aan de hand van het antwoord op deze twee eenvoudige vragen geven we je suggesties voor de beste configuratie voor je website of app. Je kunt de automatische configuratie gewoon bevestigen, of je kunt ook nog zelf dingen wijzigen.

Bekijk hoe het werkt 👇

Gemakkelijker aan te passen

Met onze intuïtieve interface kun je je banner gemakkelijker aanpassen.
Onze Privacy Controls and Cookie Solution laat je je cookiebanner aanpassen aan wat jij specifiek nodig hebt. Kies je eigen thema, indeling, tekst en kleuren, en voeg je eigen logo toe. Je kunt zoveel aanpassen als je wil!

Gebruik je de Privacy Controls and Cookie Solution al? Dan hoef je die niet opnieuw in te stellen!

Als je onze Privacy Controls and Cookie Solution al gebruikt, hoef je verder niets te doen. Je vindt de nieuwe configurator al in je dashboard.

Je banner
is er ook nog gewoon.

💡 Ben je benieuwd naar onze nieuwe Privacy Controls and Cookie Solution-configurator?

Probeer deze meteen!
Nog even dit.

Je kunt alle updates van de Privacy Controls and Cookie Solution al langer vinden in ons wijzigingenlogboek, maar je ziet alles nu ook meteen in ons bèta-kanaal.

Bekijk ons wijzigingenlogboek en meld je aan om de nieuwste wijzigingen via e-mail te ontvangen.