iubenda’s Privacybeleid aan je website toevoegen: Gebruik een directe link

Beschikbaar voor: Advanced en Ultimate abonnementen

De gebruik een directe link optie is ideaal als je niet wil dat je beleid op je site wordt weergegeven. De link verbindt gebruikers met een pagina op iubenda.com waar uw privacybeleid wordt weergegeven.

Deze optie is erg handig voor app stores: op mobiele apps wordt zowel de samengevatte versie (bovenaan) als de volledige versie (onderaan) getoond.

Je kan de link vinden in Privacy- en Cookiebeleid instellingen, door te klikken op de “Insluiten” knop:

Insluiten

Eenmaal daar, moet je op “Gebruik een directe link” klikken zoals hieronder weergegeven (en het toevoegen op de juiste plek):

Gebruik een directe link

Waar plaats ik de link naar het privacybeleid van iubenda?

Dat hangt helemaal van jou af. Maar in het algemeen wordt de link in de voettekst van de site geplaatst. Het is een goede manier om op elke pagina makkelijk gezien te worden, zodat je zeker weet dat je voldoet aan de privacyvereisten.

Hier vind je een handleiding voor WordPress. Mocht je hier aanvullende vragen over hebben, aarzel dan niet om je vragen te posten op ons support forum.

Andere insluit opties

Het privacybeleid van iubenda biedt twee andere integratiemogelijkheden: