Hoe voeg je een GDPR-cookiebanner toe aan WordPress?

cookie banner wordpress

Als u hier bent, hebt u waarschijnlijk een WordPress-site en moet u een cookiebanner weergeven om te voldoen aan wetten zoals de GDPR, de ePrivacy (Cookie Law) en de CCPA.

Wist je dit?

• Niet alleen moet de banner gebruikers informeren over cookies, hij moet ook alle cookiescripts blokkeren voordat de toestemming van de gebruiker is verkregen.
  • Als u zich richt op Californische gebruikers, moet de kennisgeving ook de CCPA “Do Not Sell My Personal Information” opt-out link bevatten.

🚀 Gelukkig is onze cookie consent plugin voor WordPress vereenvoudigt en beheert al deze nalevingseisen binnen een paar klikken!

Laten we eens kijken hoe je het instelt.

💡 Onze All-in-one Compliance voor GDPR / CCPA Cookie Consent plugin is speciaal ontworpen voor WordPress.
Er is heel weinig moeite nodig om het in te stellen. Op basis van uw antwoorden op een paar vragen en na een snelle scan van uw website wordt hij automatisch gegenereerd met de beste configuratie-instellingen!

👉 Wilt u meer weten? Bekijk onze gedetailleerde gids hier.

cookie banner wordpress
cookie banner wordpress
  • installeer de Privacy Controls and Cookie Solution plugin uit de WordPress plugin repository (het is gratis!);
  • Klik in het WordPress Admin paneel op Plugins > Add New Plugin > iubenda | All-in-one Compliance for GDPR / CCPA Cookie Consent + more. Installeer en activeer hem;
  • Begin de scan van uw website;
  • Ga door, creëer en personaliseer uw cookiebanner door de oplossingen van iubenda te activeren;
  • Integreer het script op uw site en… u kunt aan de slag!
cookie banner wordpress

🎉 Eenmaal ingesteld, zal de plugin beginnen met het tonen van de banner aan gebruikers die uw site voor de eerste keer bezoeken zonder de noodzaak voor andere verdere configuraties.

Genereer een cookie-banner voor WordPress

Volledig gratis tot 25K pageviews per maand

Koop de WordPress plugin nu!

iubenda

Cookie consent management for the ePrivacy, GDPR and CCPA